صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انهدام یک تیم تروریستی وابسته به کومله

وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه ای از شناسایی یک تیم تروریستی وابسته به گروهک تروریستی کومله در کشور و بازداشت عناصر آن خبر داد.
کد خبر: ۴۰۱۲۱۱
| |
9882 بازدید

وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه ای از شناسایی یک تیم تروریستی وابسته به گروهک تروریستی کومله در کشور و بازداشت عناصر آن خبر داد.

با پیگیری‌های اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان آذربایجان غربی، یک تیم تروریستی در شهرستان مهاباد شناسایی و سه نفر از اعضای آن دستگیر شدند.

روابط عمومی وزارت اطلاعات در این باره اعلام کرد: عوامل دستگیر شده این تیم تروریستی در 31 شهریور 1389 اقدام به بمب گذاری در میان زنان و کودکانی که برای دیدن مراسم رژه نیروهای مسلح در شهرستان مهاباد به خیابان آمده بودند نموده و بر اثر انفجار 12 نفر شهید و بیش از 40 نفر زخمی شدند.

 بر اساس اعترافات بازداشت شدگان آموزش، تجهیز و تامین مالی این تیم تروریستی از سوی ایادی استکبار جهانی در منطقه و توسط گروهک تروریستی کومله انجام شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟