ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پوتین الحاق کریمه به روسیه را امضا کرد

کد خبر: ۳۸۸۱۷۴
| |
5698 بازدید
رئیس جمهور روسیه طرح الحاق منطقه خودمختار کریمه به این کشور را امضا کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پس از تصویب مجلس علیای این کشور، طرح الحاق منطقه خودمختار کریمه به روسیه را امضا کرد.

امضای پوتین پس از آن صورت گرفت که ساعاتی قبل مجلس علیای روسیه به اتفاق آرا الحاق منطقه خودمختار کریمه را به این کشور تصویب کرد.

روز گذشته نیز دوما پارلمان با رای اکثریت نمایندگان، الحاق منطقه خودمختار کریمه به فدراسیون روسیه را تصویب کرد.

بر اساس مصوبه دوما، دو کشور روسیه و کریمه از این به بعد بصورت کشوری واحد در خواهند آمد و مقامات دو کشور تا اول ژانویه سال 2015 میلادی فرصت دارند طی یک دوره گذر یکساله، تمام اقدامات اداری لازم را برای ایجاد یکپارچگی میان دو سرزمین انجام دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا