صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مک‌کین: ایران به دنبال نابودی اسرائیل است

کد خبر: ۳۸۳۹۲۷
| |
6106 بازدید

سناتور جمهوری خواه آمریکا ضمن تجاوز خواندن اقدامات روسیه در قبال بحران اوکراین، به اظهار نظر درباره پرونده هسته ای ایران و نیز بحران سوریه پرداخت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، جان مک کین سناتور جمهوری خواه آمریکا امروز در سخنانی گفت:اقدامات روسیه در قبال بحران اوکرابن، "تجاوز" به خاک این کشور است و در ادامه از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خواست تا با آمریکا برسر امحای تسلیحات شیمیایی سوریه، همکاری کند.

این سناتور جمهوری خواه امریکا در ادامه اظهارات خود مدعی شد، باقی ماندن بشار اسد رئیس جمهور سوریه در قدرت، اسرائیل و کشورهای همسایه را در معرض تهدید قرار می دهد.

مک کین در ادامه مدی شد:اگر گفتگوهای هسته ای غرب با ایران با شکست مواجه شود، تحریم ها علیه ایران را افزایش خواهیم داد.

وی در ادامه ایران را متهم به حمایت از تروریسم کرد و مدعی شد، ایران به دنبال نابود کردن اسرائیل است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟