صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اسیدپاشی ۲ برادر به خاطر سند خانه مادر

اختلاف خانوادگی دو برادر را به دردسر بزرگی انداخت به طوری که هم هردو آسیب جسمی دیدند و هم خانه مادرشان به باد رفت.
کد خبر: ۱۳۸۲۲۸۸
| |
1136 بازدید
|
۳
اسیدپاشی ۲ برادر به خاطر سند خانه مادر

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین؛ چند ماه قبل مردی با مراجعه به پلیس از برادر بزرگش به خاطر اسیدپاشی شکایت کرد و در تشریح ماجرا گفت: اوایل سال ۹۸ من و برادرم سر موضوعی باهم اختلاف پیدا کردیم و من در دفاع از خودم با چاقو ضربه‌ای به او زدم.

وی ادامه داد: برادرم بلافاصله از من شکایت کرد و طبق حکم دادگاه به پرداخت ۱۰ میلیون تومان محکوم شدم. از آنجا که پول نداشتم، از خواهرزاده‌ام خواستم ۱۰ میلیون تومان به من قرض بدهد تا بتوانم دیه را پرداخت کنم. خواهرزاده‌ام قبول کرد، اما از من خواست تا زمان پس دادن قرضم وثیقه‌ای به او بدهم. از آنجا که مال و اموالی نداشتم مادرم پا پیش گذاشت و سند خانه‌اش را به عنوان وثیقه با یک وکالت به او داد.

شاکی اظهار کرد: بعد از مدتی خواهرزاده‌ام از من خواست پولش را برگردانم و از آنجا که نداشتم، مهلت خواستم، اما در این مدت خواهرزاده‌ام خانه را به نام مادرش سند زد. وقتی متوجه این موضوع شدم، به برادرم پیغام دادم که شکایت تو از من باعث این دردسر شده است، اما برادرم توجهی نکرد.

وی افزود: سر همین ماجرا با هم اختلاف داشتیم تا اینکه به خواهرزاده‌ام گفتم ۱۰ میلیون تومان پولت را فراهم کردم بیا بگیر و سند را به نام مادرم برگردان، اما او در جواب گفت ۱۰ میلیون تومان در آن سال خیلی ارزش داشت و حالا دیگر ارزشش را از دست داده است. پس از آن فهمیدم خواهرزاده‌ام خانه را به نام خواهرش شیرین منتقل کرده است و قصد ندارد سند را برگرداند.

مرد جوان گفت: روز حادثه در خانه مادرم بودم که با برادرم تماس گرفتم و تلفنی باهم مشاجره کردیم. یک ساعت بعد او به خانه مادرم آمد و پس از یک بحث و بگومگو ناگهان یک شیشه از داخل کیسه‌ای که در دستش بود بیرون آورد و روی من پاشید که به کتف و کمر و شکمم آسیب زد. حالا هم من از برادرم شکایت دارم.

متواری شدن متهم و وثیقه گذاشتن خانه

پس از این شکایت پلیس او را به پزشکی قانونی معرفی و دستور بازداشت متهم را صادر کرد. اما مشخص شد متهم متواری شده است. در این میان شیرین برای حمایت از دایی بزرگش به دادسرا رفت و با گذاشتن همان سند به عنوان وثیقه فرصت خواست ظرف مدت مشخصی متهم خودش را معرفی کند.

بعد از گذشت مدت مشخص، وقتی متهم خودش را معرفی نکرد، سند پرماجرا ضبط و به مزایده گذاشته شد و قاضی دستور جلب متهم را صادر کرد تا اینکه متهم بعد از ۳ ماه ردیابی دستگیر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۸ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

می‌ترسیدم دوباره به من چاقو بزند

در ابتدای جلسه شاکی به جایگاه رفت و با تکرار اظهاراتش گفت: من می‌توانم برادرم را به خاطر اسیدپاشی ببخشم، اما او باید تکلیف سند خانه مادرم را روشن کند و سند را برگرداند.

پس از آن متهم به جایگاه رفت و گفت: من قصد نداشتم روی برادرم اسید بپاشم. روز حادثه وقتی با هم بحثمان شد و درگیر شدیم، از ترس اینکه مانند چند سال قبل من را با چاقو بزند، شیشه اسیدی را که برای دفاع از خودم آورده بودم روی او ریختم.

وی افزود: حالا هم پشیمانم و از برادرم می‌خواهم که من را ببخشد. اگر برادرم رضایت دهد و من آزاد شوم، قول می‌دهم با خواهرزاده‌ام صحبت کنم و ماجرای سند را حل کنم.

پس از آن شاکی در واکنش به اظهارات برادرش گفت: اگر نتواند تکلیف سند خانه را روشن کند، من از حقم نمی‌گذرم و رضایت نمی‌دهم.

با پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
بهلول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۹
عجب خانواده داغونی
حرفشنو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۹
عجب خانواده داغونی??بهلول جان اکثر خانواده ها اینجور داغونن .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۹
کافر همه را به کیش خود پندارد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا