صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پایان جولان شرور سابقه‌ دار در استان کرمان

جانشین فرمانده انتظامی کرمان از دستگیری یک شرور سابقه‌دار که در سطح این استان اقدام به شرارت‌های متعدد می‌کرد، خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۲۰۰۷
| |
4820 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ مهدی پورامینایی، در تشریح این خبر گفت: در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان، یکی از افراد شرور و سابقه‌دار که در سال‌های گذشته در باندهای قاچاق مواد مخدر فعالیت داشت و موجب ناامنی در برخی نقاط شده بود، شناسایی و در یک عملیات منسجم دستگیر شد.

وی افزود: مأموران در بازرسی از مخفیگاه این متهم یک قبضه سلاح جنگی، یک قبضه کلت کمری، به همراه مقادیری مهمات و تجهیزات مربوطه کشف و ضبط کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه این فرد بیش از سه سال تحت تعقیب مراجع قضایی و امنیتی قرار داشت، خاطرنشان کرد: متهم با تلاش شبانه‌روزی مأموران عملیات ویژه دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
چه فایده
چند روز دیگه ازاد میشه
ناشناس
|
Finland
|
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
چرا دستگیر؟ همونجا بکشیدش تا پرونده بسته بشه. دو روز دیگه آزاد میشه و دوباره شرارت و ناامنی