صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شرط جدی ایران برای امضای توافق نهایی

یک رسانه انگلیسی شرط ایران برای توافق را آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده اعلام کرد.
کد خبر: ۱۳۷۵۳۹۱
| |
6540 بازدید

شرط جدی ایران برای امضای توافق نهایی

به گزارش تابناک به نقل از تلگراف، ایران به میانجیگران قطری گفته است که تنها در صورتی با ایالات متحده توافق صلح امضا خواهد کرد که ۲۴ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده ایران آزاد شود، به طوری که نیمی از آن بلافاصله پس از اعلام تفاهم‌نامه و ۱۲ میلیارد دلار باقیمانده ظرف ۶۰ روز آزاد شود.

قالیباف، رئیس مجلس ایران و عراقچی، وزیر امور خارجه، این درخواست را در مذاکرات اخیر در دوحه با مقامات قطری مطرح کردند و تأکید کردند که بدون دسترسی به وجوه مسدود شده «هیچ مذاکره‌ای امکان‌پذیر نیست».

گفتنی است، دارایی‌های مسدود شده، که عمدتاً درآمدهای نفت و گاز تحت تحریم‌های ایالات متحده محدود شده‌اند، در چندین کشور از جمله کره جنوبی، قطر، عراق، ژاپن، آلمان، ترکیه، بحرین و لوکزامبورگ نگهداری می‌شوند.

این پیشنهاد واکنش‌های منفی در میان متحدان ترامپ را برانگیخته است ، که معتقدند آزاد کردن این پول پس از بحران تنگه هرمز، عملاً به تهران پاداش می‌دهد.

میانجیگران پاکستانی و قطری در حال کار بر روی مکانیسمی هستند که ادعا می‌شود برای جلوگیری از تأمین مستقیم بودجه برنامه هسته‌ای ایران یا گروه‌های نیابتی منطقه‌ای توسط این وجوه هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار