صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عراق: خاک ما پایگاه حمله علیه همسایگان نخواهد شد

دولت عراق حملات پهپادی اخیر به عربستان سعودی رو محکوم و اعلام کرد این کشور قاطعانه استفاده از خاک، حریم هوایی و آب‌های خود برای انجام هرگونه حمله علیه کشورهای همسایه را رد می‌کند.
کد خبر: ۱۳۷۳۷۱۵
| |
1045 بازدید
|
۸
عراق: خاک ما پایگاه حمله علیه همسایگان نخواهد شد

دولت عراق ضمن ابراز محکومیت حملات پهپادی اخیر علیه عربستان سعودی، بر تعهد خود به حفاظت از حاکمیت عراق و جلوگیری از استفاده از خاک یا حریم هوایی آن برای آسیب رساندن به امنیت کشورهای منطقه تأکید کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ «باسم العوادی» سخنگوی دولت عراق اظهار داشت «مقامات نظامی ذی‌ربط عراق هیچ اطلاعاتی مربوط به این حادثه را از سمت حریم هوایی عراق کشف یا ثبت نکرده‌اند و نهادهای امنیتی عراق کاملا آماده همکاری و بررسی هرگونه اطلاعات مربوط به شرایط حمله‌ای هستند که عربستان سعودی را هدف قرار داده است».

العوادی تأکید کرد «دولت عراق هیچ طرفی را که سعی در نقض حاکمیت کشور یا آسیب رساندن به روابط عراق و عربستان سعودی داشته باشد، برنخواهد تابید.»

وزارت امور خارجه عراق روز دوشنبه «هرگونه هدف قرار دادن کشورهای برادر» را رد کرد و نگرانی عمیق خود در مورد حمله گزارش شده به تأسیسات عربستان سعودی توسط سه پهپاد را ابراز داشت.

وزارت دفاع عربستان سعودی روز یکشنبه ادعا کرد سه پهپاد را که صبح یکشنبه از حریم هوایی عراق وارد حریم هوایی این کشور شده بودند، رهگیری و منهدم کرده است.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
شده و مخصوصا آسمان شما تهدید ی ثابت شده به ایران هست ، فقط شعر شعار می دهید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
اخراج افغانی مطالبه ملی
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
عجب!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
عراق جان ! خجالت هم‌خوب چیزیه .‌همین چند روز پیش بود که گروهک‌پژاک که در داخل خاک عراق لانه دارد به خاک ایران و به یک‌معدن حمله کرد .‌ خاک عراق همین الان‌مامن گروهک های جدایی طلب است که گاه گاهی به داخل ایران حمله می کنند ‌.
Diego
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
داستانهای باورنکردنی
جلال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
اگر وجودشو داری وراست میگی چرا ایجاد پایگاه مخفی در بیابانهای عراق توسط اسراییل و امریکا و اتوبان شدن آسمان عراق توسط هواپیماهای اسراییل
وحمله به ایران رو چرا محکوم نکردی .
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
هر سری همین رو میگید هر سری هم از آسمان کشور شما به ما حمله شده
یکم ازپول نفتتون رو خرج پدافند کنید تا کشور همسایه اینطور اسیب نبینه
آخ ببخشید حواسم نبود خودتون اختیار پول های نفتی تون رو ندارید
و آمریکا هست که میگه پول کجا خرج بشه!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
کار اسراییل هست و با این کار می خواهد بین کشورهای منطقه اختلاف بیندازد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟