صفحه خبر لوگوبالا تابناک

احتمال ازسرگیری جنگ در نوار غزه

یک مقام نظامی صهیونیست اعلام کرد: «نبرد به احتمال زیاد از سرگرفته خواهد شد، زیرا حماس هنوز سلاح خود را کنار نگذاشته است.»
کد خبر: ۱۳۷۲۵۶۵
| |
1809 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، «عُمری مشیح»، فرمانده تیپ شمالی لشکر غزه در ارتش رژیم اشغالگر، با تکرار ادعاهای رژیم صهیونیستی مبنی بر «عدم پایبندی جنبش حماس به خلع سلاح خود»، نسبت به احتمال ازسرگیری جنگ در نوار غزه هشدار داد.

بنا بر این گزارش، مشیح در جریان بازدید خود به همراه مسئولان امنیتی این رژیم از شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه اظهار داشت: «نبرد به احتمال زیاد از سر گرفته خواهد شد، زیرا حماس هنوز سلاح خود را کنار نگذاشته است.»

این پایگاه خبری به نقل از شرکت‌کنندگان در این بازدید و همچنین ساکنان شهرک «نحل عوز» گزارش داد که این افسر اسرائیلی به آن‌ها گفته است: «حماس در تلاش برای بازسازی قدرت خود است.» اما او در ادامه افزود که تصمیم برای ازسرگیری جنگ «در دست مقامات سیاسی باقی می‌ماند.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط