صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صدور مجوز افزایش قیمت خودرو منتفی شد

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: مجوزی برای افزایش قیمت خودروها در سال جدید صادر نشده و همه مجوزهای موجود، مربوط به سال گذشته است.
کد خبر: ۱۳۶۸۱۰۱
| |
1740 بازدید
|
۷
صدور مجوز افزایش قیمت خودرو منتفی شد

عزت الله زارعی با اشاره به اعلام جدید قیمت های خودرو از سوی برخی شرکت های خودروسازی در روزهای اخیر، اظهار داشت: برخی خودروسازان با ارایه مستندات قانونی طبق مصوبه شورای رقابت، اواخر سال گذشته مجوز افزایش قیمت محصولات خود را دریافت کردند.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ وی افزود: امسال با وجود تغییر عوامل در هزینه های تولید، مجوزی برای افزایش قیمت صادر نشده است.

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افزایش قیمت خودروهای وارداتی نیز گفت: این افزایش قیمت ها به خاطر اجرای تعرفه گمرکی خودروهای وارداتی بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۵ است.

زارعی در عین حال از برخورد با متخلفان و گرانفروشان خبر داد و گفت: اگر شرکت یا فروشنده ای به دلیل کمبود کالایی در بازار اقدام به افزایش غیر منطقی و بدون مجوز کند مورد برخورد قانونی قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: هرگونه افزایش قیمتی باید به تایید سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برسد اکنون تیم های بازرسی و نظارتی بر قیمت کالاها نظارت دارند و با گران فروشی برخورد خواهند کرد.

وی تصریح کرد: به علت حملات آمریکایی-صهیویی به برخی صنایع مادر، بعضی از افزایش قیمت کالاها در بازار بر اساس افزایش عوامل و هزینه های تولید از جمله تامین مواد اولیه و سایر موارد منطقی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
پس حتما گران‌ می‌شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
از این گران تر ؟؟!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
لگن 1 میلیارد ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
منتفی نشده در واقع به علت جنگ هنوز فرصت صدور مجوز پیدا نکرده اند. متن با تیتر همخوانی ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
تارا 1.800 کمه شما بیشترش کنین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
سیاست های خودرویی کشور افتضاح است. فقط گران کردن بلد هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
مردم نباید بخرن
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟