ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تشدید تنش پاریس - تل‌آویو / لغو سفر مقام فرانسوی

اختلافات سیاسی میان فرانسه و رژیم صهیونیستی وارد مرحله تازه‌ای شده و به حوزه همکاری‌های نظامی و دیپلماتیک کشیده شده است.
کد خبر: ۱۳۶۴۸۹۸
| |
3773 بازدید
تشدید تنش پاریس - تل‌آویو / لغو سفر مقام فرانسوی

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رسانه‌های عبری گزارش دادند که رژیم صهیونیستی سفر «آلیس روفو» وزیر نیروهای مسلح فرانسه به سرزمین‌های اشغالی را در پی دور تازه تنش‌ها بر سر جنگ ایران لغو کرده است.

طبق گزارش روزنامه یدیعوت آحارونوت، این اقدام در پی تصمیم فرانسه برای جلوگیری از عبور هواپیماهای آمریکایی حامل سلاح به مقصد سرزمین‌های اشغالی از حریم هوایی فرانسه صورت گرفته است. این تصمیم فرانسه در بحبوحه کمبود تسلیحات و مهمات تل آویو در جنگ علیه ایران گرفته شده است.

هم‌زمان، رسانه‌های آمریکایی نیز از توقف خریدهای نظامی رژیم صهیونیستی از فرانسه خبر دادند؛ تصمیمی که به گفته مقامات این رژیم، در واکنش به تغییر موضع پاریس در قبال تحولات لبنان اتخاذ شده و به‌عنوان رویکردی «خصمانه» ارزیابی شده است.

در همین راستا، «امیر بارام» مدیرکل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی دستور توقف کامل خریدهای نظامی از فرانسه را صادر کرده است.

وی پیش‌تر مواضع فرانسه را «آشکارا یهودستیزانه» توصیف کرده بود.

بر اساس این گزارش‌ها، بارام همچنین خواستار لغو قراردادهای موجود با طرف‌های فرانسوی و حرکت به‌سوی تأمین تجهیزات نظامی از تولیدات داخلی و کشورهای همسو شده است.

پیش از این نیز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با اشاره به اقدام فرانسه در جلوگیری از عبور هواپیماهای حامل تجهیزات نظامی به مقصد سرزمین های اشغالی از حریم هوایی این کشور، تأکید کرده بود که واشنگتن این موضوع را «به یاد خواهد داشت»؛ اظهاراتی که نشانه‌ای از تشدید شکاف میان آمریکا و متحدان اروپایی در قبال نحوه مواجهه با این جنگ تلقی می‌شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار