ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

معامله وطن‌فروشان و پیداکردن یک‌پدر معنوی پدوفیل!

اما چندکلمه با وطن فروشان؛ این روزها که صدای انفجار می‌آید نترسید، به موشکی که دارد پایین می‌آید زمانی که به فاصله یک متری‌تان رسید از شیرین کاری‌های‌تان بگویید! مثلا بگویید که استوری می‌گذاشید و در خیابان‌ها می‌گفتید این آخرین نبرده...؛ حتما بگویید که در ماجرای زن، زندگی آزادی چقدر به مدافعان امنیت فحاشی می‌کردید، بگویید که با آرمان علی‌وردی و روح‌الله عجمیان چه کردید!
کد خبر: ۱۳۶۱۶۷۵
| |
15293 بازدید
|

معامله وطن‌فروشان و پیداکردن یک‌پدر معنوی پدوفیل!

به گزارش سرویس فرهنگی تابناک، از روزهایی که عده‌ای با فرمان ته‌مانده پهلوی برای خودشان رویاهای پوچ بافتند زیاد نمی‌گذرد؛ همان‌هایی که فقط با دروغ و دغل‌، به پسمانده خاندان پهلوی و ترامپ قمارباز باختند؛ یا جان‌شان را یا اعتبارشان را!

پوکربازهای ۱۸ و ۱۹ دی ماه بر سر میز قمار، نمی‌دانستند با دشمنی غاصب طرفند که برایش فرقی نمی‌کند که طرفدار نظام باشی یا پهلوی، در جنبش‌های نمادین بیرون آمده‌ای یا نه، پست و استوری با هشتگ‌های التماس به عمو ترامپ گذاشته‌ای یا نه، لواز آرایش برندی معروف را که از جمهوری اسلامی دفاع کرده شکسته‌ای یا نه. او فقط بر سر میز به دنبال این است تا دست تو را خالی کند و در آخر بزند زیر میز؛ همان‌طور که در تمام سال‌ها با وعده مذاکره فریب داد و هربار زد زیر میز مذاکره.

حالا و تنها چندهفته پس از مایوس شدن پس‌مانده پهلوی از خیابان‌ها بلاخره کمکی که منتظرش بودید رسید اما با چاشنی بمب و موشک و تلاش برای نابودی کشور و مردم. اگرچه این‌جماعت اندک در روزهای اول با شنیدن خبر شهادت رهبر انقلاب همانطور که سپاهیان یزید بر بالای سر اولاد پیامبر به هلهله پرداخت، با سوت و جیغ و هلهله تصور کردند همه‌چیز تمام شده و عمو ترامپ برایشان آزادی می‌آورد، اما در واقعیت دیدند عموی خیالی‌شان به دنبال سلب آزادی و امنیت است. 

این‌روزها کوچه‌ها و پس کوچه‌های پایتخت و دیگر شهرهای ایران، جلوی پیاده‌سازی آن آزادی پوچ و وعده داده‌شده به وطن‌فروشان را گرفتند؛ آن‌هم در شرایطی که این‌آزادی با ورودش جان ۱۶۰ دختربچه معصوم را گرفت.

اما چندکلمه با وطن فروشان؛ این روزها که صدای انفجار می‌آید نترسید، به موشکی که دارد پایین می‌آید زمانی که به فاصله یک متری‌تان رسید از شیرین کاری‌های‌تان بگویید! مثلا بگویید که استوری می‌گذاشید و در خیابان‌ها می‌گفتید این آخرین نبرده...؛ حتما بگویید که در ماجرای زن، زندگی آزادی چقدر به مدافعان امنیت فحاشی می‌کردید، بگویید که با آرمان علی‌وردی و روح‌الله عجمیان چه کردید، حتما بگویید که هنگام اعلام خبر شهادت رهبر سوت زدید و شادی کردید.

در یک‌کلام اعتراف کنید ترامپ پدوفیل و منحرف جنسی، که چه روزهایی از عمر پر از دروغ و جنایتش را در یک‌جزیره شیطانی و بدنام سپری کرده، پدر معنوی شماست! ان‌شاءالله که موشک با شنیدن این‌ها راهش را کج می‌کند و از خانه و کاشانه شما دور می‌شود و می‌رود سراغ همسایه‌ای که طرفدار جمهوری اسلامی است.

فاطمه میرزاجعفری خبرنگار فرهنگی

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵۴
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۲
بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
این وطن فروشان ، خائنین تاریخ هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
وطن فروشان تروریست اینترنشنال
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
لعنت به همه ریز و درشت کثیف نشنال
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
افرین مطلب دقیق و درستی بود امیدوارم بدون لجاجت بفهمند چه با مملکت کردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
پدوفیل :کسی که تمایل به رابطه با کودکان دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
لعنت خدا بر طرفداران پهلوی و وطن فروشان
Bs
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
دیگه هیچ اعتباری ندارن
Amir
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
نه سازش نه تسلیم
نبرد با آمریکا !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
جنبش وقتی فواحش باشه رهبرشون هم پدوفیل،میشه دیگه
سرباز وطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
هرگونه مذاکره با این مردک پدوفیل خیانت به خون رهبر شهید و مدافعان کشور است.
مطالبه ما انتقام است،والسلام.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
باید پهلوی رو تو گونی برگردانند حساب پس بدهد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟