صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ونزوئلا صادرات نفت به اسرائیل را دروغ خواند

وزیر ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا میگل پرز پیرلا، خبر رسانه آمریکایی درباره ارسال محموله نفت خام این کشور به فلسطین اشغالی را «جعلی» خواند.
کد خبر: ۱۳۵۷۰۷۱
| |
3033 بازدید
ونزوئلا صادرات نفت به اسرائیل را دروغ خواند

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ این مقام ونزوئلایی در پاسخ به گزارش «بلومبرگ» مبنی بر صادرات نفت این کشور به اسرائیل اعلام کرد: «جعلی است.»

بلومبرگ روز گذشته گزارش داده بود ونزوئلا پس از سالها و همچنین پس از برکناری «نیکولاس مادورو» از قدرت، صادرات نفت خام خود را به سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد.

این رسانه شامگاه سه‌شنبه به نقل از افرادی که نام خود را فاش نکردند، گزارش داده بود: این محموله نفتی به گروه «بازان»، بزرگترین شرکت فرآوری نفت خام در اسرائیل منتقل می‌شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟