صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستور پیگیری ویژه دادستان کل درباره انفجار بندرعباس

در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد این حادثه به فوریت و دقت رسیدگی شود.
کد خبر: ۱۳۰۱۶۴۰
| |
3042 بازدید

دستور پیگیری ویژه دادستان کل درباره انفجار بندرعباس

به گزارش تابناک، به نقل از دادستانی کل کشور در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شنبه ۶ اردیبهشت حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد این حادثه به فوریت و دقت رسیدگی شود.

در دستور دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان تاکید شده است که بررسی دقیق و رسیدگی ویژه به پرونده و برخورد قاطع و اثرگذار با عامل یا عاملان احتمالی و کسانی که در این حادثه قصور و تقصیر و سهل‌انگاری داشته‌اند، در اولویت قرار گیرد.

 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار