ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین اخبار وضعیت مصدومان استقلال

وینگر تیم فوتبال استقلال از اواخر سال جاری می‌تواند به تمرینات گروهی اضافه شود، ولی بازی کردن او به سال آینده موکول شد.
کد خبر: ۱۲۹۲۲۷۲
| |
3787 بازدید

آخرین اخبار وضعیت مصدومان استقلال

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، تیم فوتبال استقلال دوشنبه هفته آینده در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا در ریاض به مصاف النصر عربستان می‌رود. ابوالفضل جلالی مدافع - هافبک چپ پای استقلال می‌تواند در این دیدار آبی‌پوشان را همراهی کند.

محمدحسین اسلامی و مسعود جوما، اما به دلیل مصدومیت در دیدار پیش رو مقابل نماینده عربستان حضور نخواهند داشت. اسلامی از ناحیه کتف دچار مصدومیت است و احتمالاً تا پایان سال امکان همراهی استقلال را نخواهد داشت.

مهرداد محمدی وینگر استقلال هم که چند ماهی دور از میادین بوده است، با نظر پزشکان از اواخر سال می‌تواند کم کم به تمرینات گروهی اضافه شود، ولی هنوز نیاز به زمان دارد تا برای استقلال بازی کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟