صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نماینده پرسپولیس جلسه هماهنگی را ترک کرد

نمایندگان پرسپولیس به نشانه اعتراض جلسه هماهنگی بازی با فولاد راترک کردند.
کد خبر: ۱۲۵۶۶۸۱
| |
8802 بازدید
نماینده پرسپولیس جلسه هماهنگی را ترک کرد

 


به گزارش تابناک به نقل از خبرورزشی، جلسه هماهنگی بین نمایندگان تیم های پرسپولیس و فولاد خوزستان روز گذشته در شهر قزوین محل میزبانی پرسپولیس از تیم فولاد برگزار شد که در این جلسه اتفاق عجیبی رخ داد.

در این نشست در کمال تعجب نماینده یگان ویژه حاضر نشد تا این جلسه بدون حضور آنها و بدون تعیین شدن وضعیت تقسیم سکوها بین هواداران پرسپولیس و فولاد، تعداد نفراتی که باید در ورزشگاه حاضر شوند و همچنین هماهنگی های دیگر در مورد باز شدن ساعت در ورزشگاه مشخص نشود. نمایندگان پرسپولیس هم بعد از اینکه یگان ویژه حاضر نشد به نشانه اعتراض جلسه را ترک کردند.

هرچند که پیش از ترک جلسه رنگ پیراهن دو تیم مشخص شد تا پرسپولیس در بازی امروز با پیراهن قرمز و فولاد با با پیراهن سفید رنگ در میدان حاضر شوند.

بازی پرسپولیس و فولاد ساعت ۱۹:۳۰ امشب در ورزشگاه سردار آزادگان برگزار می‌شود. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...