ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

محکومیت عمران خان و همسرش در پرونده ازدواج غیرقانونی

دادگاه تجدیدنظر در پاکستان امروز -پنج‌شنبه- محکومیت و حکم هفت سال زندان عمران خان، نخست‌وزیر سابق این کشور و همسرش را به دلیل ازدواجشان در سال ۲۰۱۸ که غیرقانونی تشخیص داده شد، تایید کرد.
کد خبر: ۱۲۴۴۹۰۰
| |
3398 بازدید
محکومیت عمران خان و همسرش در پرونده ازدواج غیرقانونی

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این تصمیم با محکومیت شدید طرفداران عمران خان و حزب او مواجه شد که انتظار داشتند این زوج به قید وثیقه آزاد شوند. این حکم ۲ روز پس از پایان استدلال وکیل مدافع و خواهان که شوهر سابق بشری بی‌بی، همسر عمران خان است، صادر شد.

در ماه فوریه، عمران خان و همسرش پس از اینکه دادگاه به این نتیجه رسید که این زوج قانون را نقض کرده‌اند، به هفت سال زندان محکوم شدند. طبق قانون پاکستان، یک زن بعد از طلاق باید سه ماه قبل از ازدواج مجدد صبر کند.

بشری بی بی، همسر سوم عمران خان است که قبلا با مردی ازدواج کرده بود که ادعا می‌کرد آنها در نوامبر ۲۰۱۷، کمتر از سه ماه قبل از ازدواج دوباره بشری با عمران خان، از هم جدا شدند. بشری بی‌بی اما می‌گوید آنها در اوت ۲۰۱۷ طلاق گرفتند. عمران خان و همسرش هرگونه قانون‌شکنی را رد می‌کنند.

عمران خان از زمان برکناری از سمت نخست‌وزیری پاکستان در سال ۲۰۲۲ از طریق رای عدم اعتماد در پارلمان، با بیش از ۱۵۰ پرونده قضایی از جمله تحریک مردم به خشونت پس از دستگیری خود در ماه مه ۲۰۲۳ روبرو بوده است. او در حال گذراندن چندین دوره زندان در زندان راولپندی است.

او هرگونه تخلفی را رد کرده و حامیانش می‌گویند که این اتهامات دارای انگیزه سیاسی است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟