صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پایان مذاکرات حماس با میانجیگران مصری و قطری

منابع خبری گزارش دادند، هیات حماس که برای مذاکره با طرف‌های مصری و قطری برای توقف جنگ غزه به مصر سفر کرده بود، قاهره را ترک کرده است.
کد خبر: ۱۲۲۰۸۴۱
| |
18325 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری سما فلسطین، یک مقام حماس که نامش ذکر نشده، گفت که هیات این جنبش به مذاکرات خود با طرف‌های واسطه در قاهره برای بررسی موضع این جنبش پیرامون طرح نشست پاریس پایان داده است.

بر اساس این گزارش، هیات حماس ساعاتی پیش قاهره را ترک کرده و منتظر پاسخ رژیم صهیونیستی است.

به گفته این مقام، اختلافات داخلی کابینه رژیم صهیونیستی موجب شده تا موضعی واضح و روشن در مذاکرات قاهره اتخاذ نشود.

این مقام همچنین از اختلاف موضع آمریکا و رژیم صهیونیستی پیرامون موضع حماس که در قاهره مورد بحث و بررسی قرار گرفت، خبر داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان