صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

کلاهبرداری میلیاردی با ترفند فروش مدرک تحصیلی

کد خبر: ۱۲۱۹۹۰۰
| |
4036 بازدید

اعضای باند ۴ نفره که با ترفند فروش مدرک تحصیلی در فضای مجازی 5 میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بودند دستگیر شدند.

به گزارش ایران، سردارعلی ولی‌پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران اظهار داشت: در پی ارجاع پرونده کلاهبرداری تحت عنوان فروش مدرک تحصیلی در فضای مجازی و با تحقیقات کارآگاهان این پلیس مشخص شد شخص ناشناسی با راه‌اندازی یک کانال تلگرامی تحت عنوان فروش مدرک تحصیلی مبالغ مختلفی از ۴۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان با تحویل ۲ ماهه مدرک، از کاربران فضای مجازی دریافت می‌کند.

 درادامه پس از انجام تحقیقات تکمیلی و به‌کارگیری اقدامات پلیسی، مأموران موفق به شناسایی متهم و ۳ همدستش شدند که در شناسایی طعمه‌ها و صدور سندهای جعلی همکاری داشت.

سردار گودرزی ادامه داد: کارآگاهان با استفاده از روش‌های نوین کشف جرم موفق شدند هویت و مخفیگاه تمامی اعضای این باند را شناسایی و طی چند عملیات غافلگیرانه و منسجم همه اعضای باند را دستگیر و به اداره سیزدهم پلیس آگاهی منتقل کنند.

متهمان در بازجویی‌های اولیه با توجه به شواهد و مدارک موجود به ارتکاب جرم اعتراف کردند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: کارشناسان ارزش اموال کلاهبرداری شده را ۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند و متهمان با صدور قرار قانونی از سوی مراجع قضائی، روانه زندان شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار