صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شوک گاف‌های اخیر بایدن به فضای انتخاباتی آمریکا

در شرایطی که نظرسنجی‌ها در آمریکا از نگرانی اکثریت رای‌دهندگان درباره وضعیت ذهنی و جسمی بایدن حکایت دارد، رئیس‌جمهور این کشور در ایالت کارولینای شمالی به دادن گاف درباره «دبورا راس» عضو دموکرات مجلس نمایندگان اذعان کرد و گفت که «من قاطی کردم».
کد خبر: ۱۲۱۶۸۹۸
| |
3582 بازدید

 

به گزارش تابناک، رئیس‌جمهور ۸۱ ساله آمریکا طی سخنرانی در شهر «رالی» مرکز این ایالت تصریح کرد: «دبورا کجاست؟ من همین چند لحظه قبل با او عکس گرفتم و شاید به خاطر همین است که او اینجا را ترک کرد».

بایدن همچنین در تازه ترین گاف خود حماس را با حوثی ها اشتباه گرفت و سپس گفت:«حماس به اسرائیل حمله کرده است زیرا قرار است با عربستان سعودی معامله کند»!

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان