صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
مخبر مطرح کرد؛

اهتمام دولت به رفع نیازهای چهارمحال و بختیاری

جلسه هماهنگی دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان چهارمحال و بختیاری، امروز (سه شنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
کد خبر: ۱۲۰۴۵۸۹
| |
2836 بازدید
اهتمام دولت به رفع نیازهای چهارمحال و بختیاری

 

به گزارش تابناک، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری از برخی مشکلات و کمبودها رنج می‌برد، گفت: دولت برای رفع نیازهای این استان اهتمام جدی دارد و تلاش می‌کند تصمیمات مناسبی برای جبران کاستی‌های استان اتخاذ کند.

معاون اول رئیس جمهور مردم استان چهارمحال و بختیاری را وفادار و سلحشور توصیف کرد و اظهار داشت: تعلق خاطر مردم این استان به نظام جمهوری اسلامی، رئیس جمهور و دولت نمایان است و انتظار از دستگاه‌های اجرایی این است که در ایفای تعهدات خود نسبت به مصوبات استان اهتمام ویژه داشته باشند و گام‌های عملی در راستای جهش و توسعه استان بردارند.

در این جلسه که استاندار چهارمحال و بختیاری، وزرای نفت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، علوم، تحقیقات و فناوری، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون اجرایی رئیس جمهور، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز حضور داشتند، توافقات و تعهدات دستگاه‌های اجرایی برای استان چهار محال و بختیاری مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت.

تخصیص اعتبار لازم برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در حوزه بهداشت و درمان، کمک به اجرای طرح‌های دانشگاهی، فرهنگی و احداث پارک بانوان، اجرای طرح‌ها و پروژه‌های ورزشی و عملیاتی سازی طرح‌هایی در بخش عمرانی نظیر گازرسانی، راه‌سازی و راه آهن از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار