صفحه خبر لوگوبالا تابناک

امیرعبداللهیان:کاخ سفید ترجیح می‌دهد شریک‌جرم باشد

حسین امیر عبداللهیان نوشت: بیش از ١٢۰ کشور خواستار توقف جنگ شدند، اما کاخ‌سفید ترجیح می‌دهد همچنان شریک جرم باشد و رژیم فروپاشیده اسراییل را به بهای تقابل با افکار عمومی جهانیان همراهی کند
کد خبر: ۱۲۰۳۲۰۶
| |
4232 بازدید
|
۱

 به گزارش تابناک، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به تداوم حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونسیتی در کشتار مردم فلسطین گفت: کاخ‌سفید ترجیح می‌دهد همچنان شریک جرم باشد و رژیم فروپاشیده اسراییل را به بهای تقابل با افکار عمومی جهانیان همراهی کند.
 

حسین امیر عبداللهیان در صفحه اجتماعی ایکس در این ارتباط نوشت: «بیش از ١٢۰ کشور خواستار توقف جنگ شدند. میلیون‌ها نفر در شهر‌های مختلف جهان از جمله واشنگتن در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایت جنگی در خیابان‌ها هستند، اما کاخ‌سفید ترجیح می‌دهد همچنان شریک جرم باشد و رژیم فروپاشیده اسراییل را به بهای تقابل با افکار عمومی جهانیان همراهی کند.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۶
جنگ‌ها همیشه مردم عادی در پناهگا‌ه‌ها و زیرزمین‌ها و نیروهای نظامی در صحنه نیرد حضور دارند، الان در غزه داستان برعکس شده، حماس در زیرزمین‌ها پناه گرفته و مردم عادی در صحنه حضور دارند!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان