ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

از مذاکرات قطر چه خبر؟

منابع آگاه فلسطینی اعلام کردند: مذاکرات فشرده با میانجیگری قطر به صورت جدی از دو روز پیش شروع شد و تا دیروز جمعه در حال پیشرفت بود.
کد خبر: ۱۲۰۱۱۵۲
| |
3843 بازدید
از مذاکرات قطر چه خبر؟

به گزارش تابناک، به گفته این منابع از دیروز ظهر به دنبال پافشاری رژیم صهیونیستی بر خواسته‌های نامعقول خود تا حدود زیادی به بن بست رسید. 

این منابع تأکید کردند که به دنبال حملات بی‌سابقه دیشب مذاکرات متوقف شد، اما از امروز دوباره تلاش‌ها برای نجات مذاکرات از سرگرفته شده است.

منابع آگاه فلسطینی یادآور شدند که رژیم صهیونیستی از عملیات ناکام زمینی دیشب تحت پوشش بمباران و حملات توپخانه‌ای سنگین و ادامه آن در امروز شنبه دو هدف عمده را دنبال می‌کند که نخست اهرم سازی برای تحمیل شروط خود به حماس در مذاکرات در حال انجام و دوم دستاوردسازی برای معرفی آن به جامعه صهیونیستی پس از هر گونه توافق احتمالی است.

نورنیوز

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟