بازدید 25494
۱

پخت سنتی شیره انگور در روستای هزاوه

روستای هزاوه زادگاه امیرکبیر قطب تولید شیره انگور استان مرکزی است و تولیدکنندگان این فرآورده به صورت سنتی شیره پزی می‌کنند. هزاوه ای ها شیره را پس از برداشت انگور، آبگیری، اضافه کردن خاکی مخصوص به آب انگور، استراحت یک شبه و در نهایت صاف کردن و حرارت دادن تا رسیدن به اکسیری سیاه رنگ چند ساعتی هم می‌زنند تا به اکسیری کرم رنگ (یا سیاه) تبدیل می شود. باسلوق، رب انگور، سرکه، ترخینه از دیگر فرآورده های است که مردم هزاوه از انگور بدست می آورند و از این طریق درآمدزایی می‌کنند.
کد خبر: ۱۱۹۶۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸ 04 October 2023
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
چقدر بهداشتی و تر و تمیز!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست