صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حمله نصیرزاده به سپاهان: همه مهاجمان داخلی را خریدند و مجبوریم خارجی بیاوریم

کد خبر: ۱۱۸۳۴۹۱
| |
2603 بازدید

هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل تراکتور در واکنش به نامه سازمان لیگ اعلام کرد: نمی‌توانیم در زمان اعلام شده قراردادهای‌مان را ارائه دهیم! 

به گزارش تابناک ورزشی؛ مدیرعامل باشگاه تراکتور و رییس کمیته تدوین مقررات هم هست، گفت: احتمالاً منظور این نامه باشگاه‌های دولتی که از امکانات و بودجه دولتی استفاده می‌کنند، باشد. ما اکنون در فصل نقل‌و‌انتقالات هستیم و در زمان خودش مدارک‌مان را به سازمان لیگ تحویل خواهیم داد.

تا قبل از شروع مسابقات (12 مرداد) این فرصت برای ما وجود دارد که قراردادها را ارائه دهیم. تیم ما تازه از اردو برگشته و به نظر نمی‌رسد در فرجه زمانی که گفته شده بتوانیم پاسخگو باشیم.

یک باشگاه تمام مهاجمان داخلی را در تیمش جمع کرده و به همین دلیل به دنبال مهاجم خارجی هستیم. قبلاً بایرن مونیخ این کار را انجام می‌داد و الان این اتفاق در لیگ ما هم افتاده است. به هر حال ما به دنبال مهاجم خارجی هستیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا