صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ایران؛ موضوع گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و اسرائیل

وزیران امورخارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی در یک گفت‌وگوی تلفنی درباره ایران و موضوعات دوجانبه رایزنی کردند.
کد خبر: ۱۱۸۰۹۲۸
| |
4280 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، آنتونی بلینکن و الی کوهن، وزیران امورخارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه در یک تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

بنابر گزارش وب سایت وزارت امورخارجه آمریکا، دو طرف در این تماس درباره موضوعات دو جانبه و همچنین آن چه رفتارهای بی‌ثبات کننده ایران عنوان شده است، بحث و رایزنی کردند.

وزیر امورخارجه آمریکا در اظهارات خود نسبت به افزایش خشونت در کرانه باختری که به گفته او شهروندان آمریکایی را نیز تحت تاثیر قرار داده است، ابراز نگرانی کرد و از تمام طرف‌ها خواست تا برای کاهش تنش‌ها و بهبود اوضاع با یکدیگر همکاری کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان