صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحریم‌های جدید آمریکا علیه سوریه

خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که ۲ شرکت صرافی «الفاضل» و «الادهم» و ۳ فرد حقیقی را به بهانه واهی کمک به دولت سوریه، تحریم کرده است.
کد خبر: ۱۱۷۷۳۲۴
| |
2486 بازدید

به گزارش «تاباک» به نقل از اسپوتنیک، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که ۲ شرکت صرافی «الفاضل» و «الادهم» و ۳ فرد حقیقی را به بهانه واهی کمک به دولت سوریه، تحریم کرده است.

همچنین نماینده آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد در جلسه امروز این نهاد ادعا کرد که وضع کنونی سوریه یک بحران پایدار است!

این در حالی است که تحریم‌های ایالات متحده علیه سوریه، اشغال خاک این کشور و حمایت آمریکا از سازمان های تروریستی، خود عاملی مؤثر در این بحران انسانی بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟