صفحه خبر لوگوبالا تابناک
روز پنجم زلزله ترکیه و سوریه

افزایش تلفات زلزله ترکیه و سوریه به بیش از ۲۲ هزار تن / نجات معجزه آسای یک خانواده از زیر آوار پس از گذشت ۱۰۱ ساعت+ تصاویر/ درخواست سازمان ملل خواستار آتش بس فوری در سوریه

زمین لرزه مخربی به بزرگی و شدت ۷.۸ ریشتر در ساعت ۰۴:۱۷ دقیقه بامداد روز دوشنبه، ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۱ مناطق وسیعی در جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزاند که در جریان آن تلفات و خسارات‌ زیادی وارد شد.
کد خبر: ۱۱۶۳۴۸۹
| |
26715 بازدید
|
۶

افزایش تلفات زلزله ترکیه و سوریه به بیش از 22 هزار نفر

بین الملل تابناک: زمین لرزه مخربی به بزرگی و شدت ۷.۸ ریشتر در ساعت ۰۴:۱۷ دقیقه بامداد روز دوشنبه، ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۱ مناطق وسیعی در جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزاند که در جریان آن تلفات و خسارات‌ زیادی وارد شد.

شمار قربانیان زمین لرزه اخیر در ترکیه و سوریه به بیش از ۲۲ هزار تن رسیده و از آمار تلفات زمین لرزه فوکوشیمای ژاپن هم فراتر رفته است.

شمار قربانیان زمین لرزه اخیر ترکیه و سوریه که رجب طیب اردوغان آن را «فاجعه قرن» نامیده، تاکنون به بیش از ۲۱ هزار تن رسیده است؛ این رقم بسیار بیشتر از رقم ۱۸ هزار و ۴۰۰ کشته در زمین لرزه سال ۲۰۱۱ میلادی در فوکوشیمای ژاپن است که باعث یک سونامی نیز شد. همچنین شمار قربانیان زمین لرزه سال ۱۹۹۹ میلادی در نزدیکی استانبول نیز حدود ۱۸ هزار تن بوده است.

در همین حال، سازمان جهانی بهداشت (WHO) با اشاره به آمار بالای تلفات این فاجعه، نسبت به وقوع یک بحران بهداشتی بزرگ که حتی بیشتر از زلزله خسارت وارد کند، هشدار داده است و سازمان‌های بشردوستانه نیز نگران گسترش بیماری وبا به ویژه در کشور سوریه هستند.

گزارش‌ها حاکی است در قهرمان ماراش ترکیه، نزدیک‌ترین شهر به کانون زلزله، یک سالن ورزشی به اندازه یک زمین بسکتبال به سردخانه‌ای موقت برای نگهداری و شناسایی اجساد تبدیل شده است.

بنا بر اعلام یورونیوز، ساکنان مناطق زلزله‌زده که اکنون در چادر یا در خودروهایشان زندگی می‌کنند، هر روز شاهد رفت و آمد امدادگرانی هستند که با استفاده از پهپاد‌ها و دوربین‌های تشخیص حرارتی، سعی در شناسایی مکان بازماندگان احتمالی دارند.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۸
انتشار یافته: ۶
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
نتیجه اعتماد به آمریکا شده این تلفات. متاسفم برای ترکیه با این مدیریت غرب گدایی. مردم ببینید نتیجه اعتماد به آمریکا میشه کشور‌ ترکیه واقعا دوست دارید ایران مثل ترکیه بشه؟
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
ای کاش مثل ترکیه باشیم. زلزله چه ربطی به آمریکا داره!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
شما همون علی اصغر و غلام هستید؟ چند می‌گیری که زیر یه خبر رگباری نظر مینویسی ؟ اونوقت زلزله چه ربطی به اعتماد به آمریکا داره؟ اوضاع داغون اقتصادی ترکیه نشون دهنده فاصله ترکیه از غرب و آمریکاست
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
بله
غلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
وقتی منافع آمریکا مهمتر از مشورت باشه نتیجه میشه تلفات سنگین
علی اصغر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
غرب گدایی ترکیه رو به چه روزی انداخت
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان