صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بودجه نظامی ۸۵۸ میلیارد دلاری آمریکا تصویب شد

مجلس نمایندگان آمریکا با ۳۵۰ رای موافق در مقابل ۸۰ رای، بودجه نظامی این کشور به ارزش ۸۵۸ میلیارد دلار را تصویب کرد.
کد خبر: ۱۱۵۳۹۹۱
| |
3694 بازدید
بودجه نظامی ۸۵۸ میلیارد دلاری آمریکا تصویب شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از روسیا الیوم، مجلس نمایندگان آمریکا در جلسه روز پنج شنبه خود قانون بودجه نظامی این کشور برای سال مالی آینده (۲۰۲۳) را به ارزش ۸۵۸ میلیارد دلار تصویب کرد.

بر اساس این گزارش، پیش نویس بودجه نظامی آمریکا قبل از این توسط کمیسیون های ذیربط در مجلس نمایندگان و سنای آمریکا مورد موافقت قرار گرفته بود.

این بودجه همچنین شامل اختصاص حداقل ۸۰۰ میلیون دلار به عنوان کمک های امنیتی به اوکراین است.

پیش بینی می شود که این بودجه هفته آینده توسط مجلس سنای آمریکا تصویب شود و برای امضا توسط کاخ سفید به رئیس جمهور ارسال گردد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار