صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهدوی‌کیا آنلاین به جلسه آمد و زیربار ضعف امیدها نرفت

کد خبر: ۱۱۲۷۰۷۳
| |
6129 بازدید

نشست کمیته فنی فدراسیون فوتبال امروز با حضور آنلاین سرمربی تیم ملی امید برگزار شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در این نشست با حضور آنلاین مهدی مهدوی کیا ضمن بررسی عملکرد و آنالیز بازی های تیم امید در مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا مشکلات و کاستی های این تیم مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفت.

مهدوی کیا عدم همکاری مناسب باشگاه‌ها و در خدمت نداشتن بازیکنان در اردوهای مورد نیاز، بازی نکردن و نیمکت نشینی بازیکنان تیم امید در باشگاهها و دور بودن از شرایط مسابقه و موقعیت ویژه تیم امید برای حضور در مسابقات این دوره از جمله عدم امکان برگزاری بازی های تدارکاتی به دلیل انجام رقابت های باشگاهی و محدودیت زمانی اردوهای تیم امید را از جمله مشکلات این تیم پیش از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ارزیابی کرد.

همچنین مقرر شد با حمایت فدراسیون فوتبال تیم امید طبق برنامه های مورد نظر کادر فنی جهت حضور در مسابقات کشورهای اسلامی آماده شود و با تدارکاتی مناسب در مسابقات آتی قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک حضور یابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟