ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خوزستانی‌ها تب کریمه کنگو را جدی بگیرند

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، شهروندان گوشت را از مراکز مجاز خریداری کنند.
کد خبر: ۱۱۲۲۶۸۹
| |
4328 بازدید
خوزستانی‌ها تب کریمه کنگو را جدی بگیرند

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی کلانتر گفت: تب کریمه کنگو (CCHF) یک نوع بیماری مشترک بین حیوان و انسان است که به صورت ناگهانی شروع می‌شود.

به گفته او، بیشترین علت این بیماری، تماس با دام یا مصرف گوشت‌های آلوده حاصل از ذبح دام‌های غیر مجاز است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: شهروندان تب کریمه کنگو را جدی گرفته و هشدار‌های لازم را رعایت کنند.

این مقام مسئول گفت: شهروندان حتماً از مراکز مجاز، گوشت قرمز مورد نیاز خود را تهیه نموده و از تهیه گوشت دام و سایر محصولات دامی همچون جگر از کنار جاده‌ها و معابر خودداری شود.

آقای کلانتر افرادی هم که ذبح دام را انجام می‌دهند خواست تمام موارد حفاظت فردی نظیر استفاده از ماسک، دستکش و شست و شوی محل جاری شدن خون دام ذبح شده را رعایت نمایند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟