ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پرونده اختلاس رییس و دبیر در فدراسیون ورزشی

کد خبر: ۱۱۲۰۰۰۴
| |
5293 بازدید

رییس و دبیر سابق یک فدراسیون ورزشی به اختلاس متهم شده‌اند و پرونده آن‌ها در دادگاه کیفری منجر به صدور «قرار جلب به دادرسی» شده است.

به گزارش تابناک ورزشی، با شکایت سازمان بازرسی کل کشور از رییس و دبیر سابق یکی از فدراسیون‌های ورزشی، پرونده آن‌ها منجر به صدور قرار جلب منتج به رسیدگی در دادگاه شده است.

اتهام اولیه وارده به این دو نفر در ابتدای رسیدگی در دادسرا، تضییع منابع مالی فدراسیون، تحصیل مال از طریق نامشروع، اختلاس و تصرف غیر در منابع فدراسیون بوده است که پرونده در رسیدگی اولیه در دادسرا منجر به صدور قرار منع تعقیب به نفع این دو متهم شده، اما با اعتراض سازمان بازرسی به قرار صادره، پرونده به دادگاه کیفری ۲ مجتمع قضایی کارکنان دولت تهران ارجاع و در نهایت علیه این دو متهم در موضوع اتهامی اختلاس، قرار جلب به دادرسی صادر شده است.

براساس این حکم، رییس سابق این فدراسیون که از فدراسیون‌های مهم و پایه ورزشی است، به دلیل ۲ مورد اختلاس ارزی و دبیر این فدراسیون نیز به اتهام ۳ مورد اختلاس ارزی ناشی از ماموریت‌های خارجی مجرم شناخته شده و پرونده جهت رسیدگی قضایی با صدور جلب دادرسی به دادگاه ارجاع داده شده است.

حکم صادره قضایی قطعی است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟