بازدید 17773

رئیس صداوسیما کاهش مخاطبان تلویزیون را تایید کرد

پیمان جبلی گفت: همه ما، چه شما به عنوان هنرمند، چه ما به عنوان مسئولین صدا و سیما، باید از خودمان بپرسیم چرا احساس علاقه‌ای که مخاطب به هنرمندان و آثارشان داشت، کاهش یافته است؟
کد خبر: ۱۱۱۵۳۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸ 24 April 2022

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صداوسیما، رئیس رسانه ملی در ضیافت افطاری با جمعی از هنرمندان از ساخت شهرک سینمایی ویژه شهری، تجهیز و آماده سازی شهرک سینمایی غزالی و نظم و نسق نظام برآورد و پرداخت به برنامه سازان، خبر داد و گفت: تولیدات باید با پژوهش به جزئیات قصه و به فیلمنامه برسد و فشار آنتن نباید ما را از اهمیت فیلمنامه غافل کند.

پیمان جبلی در دیدار صمیمانه‌ای که با جمعی از هنرمندان در مرکز همایش‌های بین المللی سازمان صداوسیما برگزار شد با ابراز خرسندی از میزبانی هنرمندان، آن را جلسه‌ای در خانواده صداوسیما خواند و گفت: همه ما، چه شما به عنوان هنرمند، چه ما به عنوان مسئولین صدا و سیما، باید از خودمان بپرسیم چرا احساس علاقه‌ای که مخاطب به هنرمندان و آثارشان داشت، کاهش یافته است؟ چرا بعضی آثاری که در گذشته با هزینه‌های کمتر ساخته می‌شد، ماندگارترند؟ همه مان مقصریم و نمی‌توانیم خودمان را تبرئه کنیم. اصلاح محتوا و رویکرد مقدم بر تغییرات ساختاری است.

رئیس سازمان صداوسیما با پرسیدن این سئوال که در اصالت دادن به ذائقه مخاطب و مرجعیت و محتوای رسانه کدام را ارجح دانسته ایم، گفت: به عنوان یک مخاطب، همکار و فردی که ۳۰ سال در رسانه کار کرده معتقدم ما توالی و ترتیب بین مرجعیت و جذابیت و محتوا را فراموش کرده ایم.

وی گفت: دغدغه برخی سازندگان، صرفا درصد مخاطب بوده و درباره محتوا، دغدغه‌ای نداشته اند. اما می‌خواهم بر این نکته تاکید کنم که در دوران جدید، محتوا هم اولویت دارد.

جبلی گفت: چه قدر توانسته ایم در یک شبانه روز، خوراک خوب به مخاطب بدهیم.

وی تکرار آثار بدون محتوا را به دادن پی در پی آب شور دریا به فردی تشنه تشبیه کرد و گفت: متاسفانه برخی‌ها این نگاه را توقف تولیدات تعبیر کرده اند و گفته اند جبلی دستور توقف ساخت سریال‌ها را داده است تا بین ما و شما که صاحب اصلی آنتن هستید، اختلاف بیاندازند. چنین چیزی نیست و من بار‌ها با حضور در پشت صحنه سریال ها، بر این نکته تاکید کردم که قصد ما اصلاح محتوا و فرآیند تولید است و نه متوقف کردن آنها.

جبلی با اشاره به شعار تحول در دوران مدیریت جدید سازمان، اولویت این تحول را محتوا، رویکرد، فرآیند و در صورت لزوم، ساختار دانست و گفت: ما در کشوری هستیم که به اذعان جهانیان بر قله فرهنگ و هنر و تمدن است و همین باید محور تولید محتوای سالم براساس داشته‌های هویتی باشد. پس از خودمان بپرسیم ما چقدر از این ظرفیت‌ها و نقاط اقتدارمان رادر قالب‌های مختلف، رسانه‌ای کرده ایم؟

جبلی، هنرمندان را صاحب واقعی آنتن خواند و گفت: در سازمان به روی شما باز است. من سال پیش به دوستان گفتم به همه شما اطلاع بدهند ما از الان برای سال آینده تاکید می‌کنیم با همه شما کار داریم.

رئیس رسانه ملی تاکید کرد: تولیدات باید با پژوهش به جزئیات قصه و به فیلمنامه برسد و فشار آنتن نباید ما را از اهمیت فیلمنامه غافل کند. ما و شما باید به نقاط مشترک برسیم، چون هیچ کدام به تنهایی نمی‌توانیم این راه را طی کنیم.

جبلی از تهیه کنندگان خواست با کشف استعداد‌های جوان، مومن و انقلابی، آن‌ها را پای تجربیات پیشکسوتان بنشانند. وی ساخت کار پرهزینه را الزاما دلیل موفقیت یک اثر ندانست و گفت: چه بسا کار‌های ارزانی که به واسطه محتوا و قصه مناسب، تاثیر بیشتری می‌گذارند.

رئیس رسانه ملی با اشاره به ادبیات داستانی قوی کشور آن را پشتوانه‌ای قوی برای اقتباس دانست و گفت: با همین پشتوانه می‌توان استخوان بندی فیلمنامه‌ها را محکم کرد. وی خواهان شناسایی افتخارات و معرفی آن‌ها به مخاطب در قالب‌های متنوع شد و گفت: در برهه‌ای که مردم ما با مشکلاتی معیشتی مواجه هستند، باید امید بدهیم.

وی در پایان با ابراز امیدواری برای استمرار جلسات با هنرمندان، از ساخت شهرک سینمایی ویژه شهری، تجهیز و آماده سازی شهرک سینمایی غزالی و نظم و نسق نظام برآورد و پرداخت به برنامه سازان، خبر داد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۸۴
انتشار یافته: ۱۸
مشکل صدا و سیما اینه که بر اساس میل چند نفر منظور بدی ندارم برنامه ها تنوع نداره کلا دست دو سه نفر به هر دلیلیه من خودم از تمام شبکه ها یکی شبکه خبر هست اون هم در کلا نیم ساعت ای گاهی هم شبکه نمایش
بیشتر برنامه های تلویزیون تقریبا چرت هستند و هیچ فایده ای به جز وقت تلف کردن ندارند
به طور مثال: پخش کردن فیلم کمدیان گذشته دیگر برای نسل جدید هیچ بازخوردی ندارد و یا نشان دادن فیلم های مربوط به دهه 90 میلادی و دهه 70 شمسی
و ساخت فیلم های مناسبتی بسیار سخیف با موضوعات تکراری و کلیشه ای
گاهی من از کانال 1 می روم به کانال 17 و دوباره از 17 به یک برمی گردم. ولی دریغ از یک برنامه مناسب. حالا چه برسد به اینکه آدم بخواهد بین چند شبکه دچار چالش انتخاب شود.
بعد آدمهای دانشمند و باسواد جایی در تلویزیون ندارند و تلویزیون دچار لودگی شده. مثل زوجی نو یا خندوانه. چهار تا دانشمند دعوت نمی کنند. چهار مستند تکنولوژی خوب پخش نمی کنند.
همه چيزمون به همه چيزمون مياد. غيراز اين بود جاي تعجب داشت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۴
عااالی
همه جا را خراب کردید با این باصطلاح مدیران کوتوله...شما یه ده آباد نشون بده بعد برو دنبال صدا و سیما
صدا و سيما مدتهاست از مردم و جامعه فاصله گرفته ،و علاوه بر عدم انعكاس و جعل اخبار و واقعيات ، تريبون و بلندگوي جناح و طرز تفكر خاصي شده كه هيچ تفكر ديگري را ادم حساب نميكنند ،
"وی در دیدار صمیمانه........با ابراز خرسندی.....اظهار داشت......"
چقدر دوری از ادبیات واقعی در همه جا رخنه کرده.......
حتی در مقالات انتقادیمون!!!
یک نگاهی به حجم نظرات مطرح شده ذیل خبر ممنوع الکاری گوینده معروف زن شبکه خبر بندازید. به اندازه کافی گویا است.
با این سیاستها نمیتوان توقع مقبولیت داشت.
صدا و سیما در یک کار هنری ماه مبارک رمضان را با آن جشن های زیبا در هنگام افطار به ماه عزا و ماتم در صدا و سیما تبدیل کرده و بیننده های خود را از دست داده و حالا دست به گریبان سریال های قدیمی شده
واقعا تاسف آوره
کلا صدا و سیمای ایران هر چه مردم دوست دارند را از بین میبرند . فقط برای مثال پر بیننده ترین برنامه که برنامه 90 بود و گاهی بالای 10 میلیون اس ام اس برایش فرستاده میشد با نظر یک نفر که در اکثریت جامعه قرار داشت حذف شد.
مگه کسی تلویزیون ایران رو تماشا می کنه ؟ شاید برای نوستالژی بعضی شبکه ها خوب باشه وگرنه که کلا دروغ میگه و سریالهای مسخره پخش می کنه.
در مواردی از شبکه یک شروع می کنم و به شبکه 25 ختم می کنم اما بجز العالم و پرس و الکوثر که برنامه های مناسبی دارند چیزی نصیبم نمی شود. طبیعی است همه مردم هم نمی توانند مخاطب این سه شبکه مورد علاقه من باشند.
كاهش مخاطب عنوان اشتباهي است لطفا بنويسيد مخاطبان صدا و سيماي ميلي به صفر رسد.
همه چیز دست ۴درصد است! و ۹۶درصد هم در فلاکت و ...
دیگه چقدر گندش درآمده که خودشون هم اعتراف می‌کنند!
من تعجب می‌کنم چطور مجری شما در خبر اینقدر به خودش و شخصیت خودش حاضر توهین بکنه و خبرهای دروغ بخونه یا حقایق و مشکلات جامعه را مخفی میکنید
"ما در کشوری هستیم که به اذعان جهانیان بر قله فرهنگ و هنر و تمدن است" دیگه حرفی نمیمونه
بااین فرمون که جبلی داره می‌ره تا یکسال دیگه هیچ مخاطبی ندارد
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها