گزارش میدل ایست آی درباره عصبانی کردن تیم ایرانی توسط آمریکا/ بازگشت علی باقری به تهران/ جوزف بورل: مذاکرات وین به دلیل عوامل خارجی متوقف شد/ واکنش ایران به توقف مذاکرات/ روایت خبرنگار پولیتیکو از سنگ اندازی روسیه در مذاکرات وین

بین الملل تابناک: مذاکرات هستهای میان ایران و گروه ۴+۱ وارد روزهای پایانی و سرنوشت ساز خود شده است و در حالی که برخی منابع خبری، از شکست قریب الوقوع مذاکرات سخن میگویند، برخی دیگر معتقدند تلاشها برای احیای برجام ادامه دارد و شانس توافق بیشتر از عدم توافق است.
توقف مذاکرات وین به دلیل عوامل خارجی
جوسپ بورل مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا دقایقی پیش توییت کرد که به دلیل "عوامل خارجی"، مذاکرات وین به یک وقفه نیاز دارد.
بورل در ادامه این توییت نوشت: متن نهایی اساساً آماده و روی میز است.

هماهنگ کننده اروپایی مذاکرات برجام تاکید کرد که به همراه همکارانش در تماس با تمامی اعضای برجام و آمریکا خواهد بود تا "بر وضعیت فعلی فائق آمده و توافق را نهایی کنیم."
رایزنی دوجانبه علی باقری و انریکه مورا در وین
در ادامه رایزنیها در چارچوب دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریمهای آمریکا علیه ایران، امروز (جمعه) ۲۰ اسفند ماه علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و «انریکه مورا» معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده گفتوگوها در هتل کوبورگ شهر وین در حال مذاکره هستند.
باقری و مورا دیروز پنجشنه نیز در دو نوبت صبح و بعدازظهر دیدار و به گفتوگو پرداختند تماسها و رایزنیهای با سایر هیأتها نیز ادامه داشت.
ندا پرایس: مسائل دشوار کمی در مذاکرات وین باقی مانده است
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از مشارکتکنندگان در مذاکرات وین خواست بر روی حلوفصل مشکلات نهایی جهت حصول توافق تمرکز کنند.
به گزارش رویترز، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران تاکید کرد که واشنگتن قصد ندارد پیشنهاد جدید یا خاصی در مذاکرات به روسیه بر سر مسئله تحریمها جهت حصول توافق ارائه کند.
وی در ادامه تصریح کرد که مشکلات کم اما برجستهای در مذاکرات وین باقی مانده است.
ند پرایس همچنین از تمامی مشارکتکنندگان در مذاکرات وین از جمله روسیه خواست تا تمرکزشان را بر روی حلوفصل مشکلات نهایی جهت احیای برجام قرار دهند.