صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گفت‌وگوی تلفنی پاپ با رئیس‌جمهور اوکراین

رهبر کاتولیک‌های جهان روز شنبه در گفتگوی تلفنی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از رویدادهای مصیبت‌بار در این کشور ابراز تاسف کرد.
کد خبر: ۱۱۰۶۸۰۳
| |
4539 بازدید
گفت‌وگوی تلفنی پاپ با رئیس‌جمهور اوکراین

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان روز شنبه در گفتگوی تلفنی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از رویدادهای مصیبت‌بار در این کشور ابراز تأسف کرد. وی همچنین از درد و رنج عمیق خود بابت این رویدادها سخن گفت.

رهبر کاتولیک‌های جهان روز جمعه برای ابراز نگرانی از حمله روسیه به اوکراین در سفارت روسیه حضور یافته بود.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین پیش از این نیز در پیام ویدئویی خطاب به مردم اوکراین گفت: الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان و رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه به دنبال مذاکره بین روسیه و اوکراین هستند.

رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد: از دوستم اردوغان برای حمایتش تشکر می‌کنم و درباره ضرورت جلوگیری از عبور کشتی‌های جنگی روسیه به دریای سیاه توافق کردیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟