صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اوکراین از حمله سایبری به چند پایگاه رسمی خبر داد

میخایلو فیودوروف، معاون نخست‌وزیر اوکراین روز چهارشنبه از حملات سایبری جدید به چند پایگاه رسمی دولت این کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۱۰۶۲۹۲
| |
4125 بازدید

اوکراین از حمله سایبری به چند پایگاه رسمی خبر داد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از یورونیوز، بنا به گزارش‌ها دسترسی به پایگاه اینترنتی چند بانک اوکراینی و چند وزارتخانه این کشور دیگر ممکن نیست. خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که پایگاه اینترنتی وزارت خارجه اوکراین از دسترس خارج شده است.

اوکراین ماه گذشته نیز با حمله سایبری به شماری از پایگاه‌های اینترنتی دولت این کشور روبرو شده بود. مقامات اوکراین تاکید می‌کنند که شواهدی از دخالت مسکو در حملات سایبری به پایگاه‌های دولتی در اختیار دارند. این در حالی است که روسیه این اتهام‌ها را رد می‌کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار