صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

باکو ۵ نظامی ارمنی را به ارمنستان تحویل داد

جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه ۵ نظامی ارمنی بازداشت شده در جریان درگیری‌های اخیر در نزدیکی شهرستان مرزی کلبجر در قره باغ را به ارمنستان تحویل داده است.
کد خبر: ۱۰۹۵۹۳۴
| |
9227 بازدید
باکو ۵ نظامی ارمنی را به ارمنستان تحویل داد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا به نقل از کمیسیون دولتی امور اسیران نظامی جمهوری آذربایجان، این نظامیان ارمنی با میانجیگری مجارستان به ارمنستان تحویل داده شد.

این افراد در جریان درگیری‌های نظامی ۱۶ نوامبر (۲۵ آبان ماه) گذشته میان نیرو‌های ارمنستان و آذربایجان در محور شهرستان مرزی آزاد شده " کلبجر " بازداشت شده بودند.

جمهوری آذربایجان پس از پایان جنگ ۴۴ روزه سال گذشته در قره باغ، طی چند مرحله اسیران ارمنی را به ارمنستان تحویل داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...