صفحه خبر لوگوبالا تابناک
غریب آبادی:

اقدامات امنیتی در تاسیسات هسته‌ای منطقی است

کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین گفت که اقدام‌های امنیتی در تاسیسات هسته‌ای در ایران به صورت منطقی سفت و سخت هستند.
کد خبر: ۱۰۷۶۲۵۲
| |
9002 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، غریب آبادی در صفحه توئیتر خود نوشت که بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی به تدریج با قوانین و مقررات جدید روبه رو شدند.

به گفته سفیر کشورمان به بازرسان آژانس اجازه داده می‌شود تا نسبت به سرویس فنی تجهیزات نظارتی مشخص شده و جایگزینی کارت‌های حافظه آن‌ها که تحت مهر و موم مشترک در ایران نگهداری خواهند شد، اقدام نمایند. چگونگی و زمان انجام این اقدام، مورد توافق دو طرف قرار گرفت.

برخی رسانه‌های خارجیبه تازگی نسبت به سختگیری امنیتی در مراکز هسته‌ای ایران از جمله نطنز برای بازدید بازرسان امنیتی واکنش دادند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان