ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکسیناسیون بالای ۲۸ سال در سیستان‌ و بلوچستان

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با توجه به شرایط منطقه از امروز گروه سنی بالای ۲۸ سال متولدین ۷۲ و قبل از آن و دانشجویان می‌توانند برای دریافت واکسن کرونا به مراکز تجمیعی واکسیناسیون در مناطق زیر پوشش این دانشگاه مراجعه کنند.
کد خبر: ۱۰۷۵۱۱۱
| |
4432 بازدید
واکسیناسیون بالای ۲۸ سال در سیستان‌ و بلوچستان

به گزارش «تابناک»، محمد هاشمی شهری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا با بیان اینکه خوشبختانه واکسن کرونا به تعداد کافی برای تزریق به جامعه هدف وجود دارد اظهار داشت: از همه واجدان شرایط دریافت واکسن تقاضا داریم که برای تزریق این واکسن مراجعه کنند تا ایمنی نسبی در جامعه ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون معلمان و اساتید دانشگاه تقریبا انجام شده و تعدادی از آنان باید نسبت به تزریق دُز دوم واکسن خود اقدام کنند افزود: توافق شده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجهیزات لجستیکی را برای انجام این واکسیناسیون در مناطق عشایری و سیار فراهم کند.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با فوت پنج نفر دیگر در شبانه‌روز گذشته شمار فوتی‌های کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲ هزار و ۴۸۶ نفر رسید.

دکتر قاسم میری علی‌آباد افزود: همچنین با افزوده شدن ۲۹۰ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۲۰ هزار و ۲۲۲ نفر رسید.

وی با بیان اینکه ۳۳۵ بیمار حاد تنفسی و ۱۱۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند ادامه داد: از مردم درخواست می‌شود در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می‌روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار