صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تغییر موضع دولت بایدن درباره کرانه باختری

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که رئیس‌جمهور این کشور کرانه باختری را یک منطقه اشغال شده از سوی رژیم صهیونیستی می‌داند.
کد خبر: ۱۰۴۳۴۵۷
| |
8796 بازدید
|
۲

 

به گزارش تابناک به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت: این یک واقعیت تاریخی است که اسرائیل کرانه باختری، نوار غزه و ارتفاعات جولان را بعد از جنگ ۱۹۶۷ اشغال کرده است.

این درحالی است که وزارت خارجه آمریکا سه‌شنبه در گزارش سالانه خود درباره حقوق بشر از به کار بردن اصطلاح اشغال شده برای کرانه باختری خودداری کرده بود.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۲
asd
|
Brazil
|
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
کرانه باختری به من و تو ربطی نداره ولی دزدی خاوری مستقیما به ما ربط داره ! نه توان تغییر به مطلوب خودمان که هیچ نفعی برای ایران ندارد را در کرانه باختری داریم و نه توان تعقیب بین المللی خاوری را داریم که ملت ایران را غارت کرده ! فقط زبانمان دراز است!
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
ديگه هيشكي حوصله صهيونيستا رو نداره
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار