صفحه خبر لوگوبالا تابناک

یک کشته و چهار مصدوم در تصادف دو خودرو در ذزفول

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت: برخورد خودروی نیسان وانت و پراید با یکدیگر در جاده شهیون دزفول منجر به فوت یک نفر و مصدوم شدن چهار نفر دیگر شد.
کد خبر: ۱۰۴۲۵۷۷
| |
6826 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول، عبدالحسین معظم فر روز جمعه بیان کرد: ساعت ۱۷:۵۰ دقیقه امروز در تماس شهروندی با سامانه ۱۲۵ این سازمان، گزارش برخورد ۲ دستگاه خودروی سواری پراید و نیسان وانت اطلاع رسانی شد که ستاد فرماندهی عملیات، گروه امداد و نجات ایستگاه شماره یک را به محل گزارش شده واقع در جاده شهیون نزدیک روستای بیشه بزان اعزام کرد.

وی افزود: در این حادثه که دلیل وقوع آن توسط پلیس راهور در دست بررسی است چهار نفر از سرنشینان خودرو‌ها مصدوم و راننده پراید نیز به دلیل شدت جراحات وارده در دم جان باخت.

معظم فر گفت: آتش نشانان پس از حضور در محل اقدام به ایمن سازی خودرو‌ها کرده و مصدومان حادثه نیز توسط رهگذران، اهالی محل و ماموران هلال احمر از خودرو‌ها خارج و توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شدند.

بخش شهیون با ۲۹۴ روستا در شمال دزفول واقع است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان