ته چین،

دستور پخت کوکوی تره فرنگی

کد خبر: ۱۰۴۱۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 12 April 2021
تعداد بازدید : 32671
بازدید 56766
کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به‌طور معمول استفاده می‌شود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست می‌شود. کوکوی تره فرنگی یکی از انواع کوکوهای خوش طعم است. طرز تهیه این کوکو را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری