ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
شهید فخری زاده با برنامه اسرائیل و توسط یک تیربار بسیار پیشرفته، به وزن حداقل یک تن هدف قرار گرفت

روایت یک نشریه بریتانیایی از نحوه ترور شهید فخری‌زاده

هفته نامه جویش کرونیکل در بریتانیا به نقل از منابع اطلاعاتی ناشناس از نحوه ترور شهید محسن فخری زاده، روایت جدیدی منتشر کرده است.
کد خبر: ۱۰۳۳۷۰۴
| |
14231 بازدید
روایت یک نشریه بریتانیایی از نحوه ترور شهید فخری‌زاده


به گزارش  تابناک از بی بی سی این نشریه مدعی شده، شهید فخری زاده با استفاده از یک تیربار بسیار پیشرفته و به وزن حداقل یک تن هدف قرار گرفت، که قطعات آن در ظرف هشت ماه توسط سازمان اطلاعاتی رژیم صهیونیستی(موساد) به داخل ایران قاچاق و سپس مونتاژ شده بود. در اثر شلیک این تیربار «۱۳ گلوله از رو در رو به فخری زاده برخورد کرد ، در حالی که همسرش که ۱۰ اینچ (۲۵ سانتیمتر) دور نشسته بود ، هیچ آسیبی ندید.»

این نشریه افزوده است که این ترور با برنامه ریزی هشت ماهه و توسط تیمی متشکل از ۲۰ ایرانی و اسرائیلی بوده به انجام رسیده است به گونه ای که «آنها مسیر روزانه، سرعت و زمان حرکت خودروی را می دانستند و دقیقاً می دانستند از کدام درها برای بیرون آمدن استفاده می کنند.»

شهید محسن فخری‌زاده، روز جمعه ۷ آذر ۱۳۹۹ (مطابق ۲۷ نوامبر ۲۰۲۰) در جاده‌ آبسرد در حدود ۸۰ کیلومتری شرق تهران هدف ترور واقع شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار