صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روسیه؛ برادر ناوالنی در حبس خانگی است

مقامات روسیه برادر یکی از منتقدان پوتین را در حبس خانگی قرار داده‌اند.
کد خبر: ۱۰۳۱۱۰۹
| |
5834 بازدید
روسیه؛ برادر ناوالنی در حبس خانگی است


به گزارش تابناک به نقل از فرانس۲۴؛ برادر الکسی ناوالنی و چند مشاور او در حبس خانگی هستند. مقامات روسیه هشدار داده‌اند هرگونه تظاهرات جدید علیه حکومت این کشور بعنوان شورش گروهی تلقی شده و با شرکت‌کنندگان در آن برخورد خواهد شد.

درحالیکه مخالفان مسکو در پی برگزاری یک تظاهرات جدید هستند، ناوالنی همچنان در بازداشت به سر می‌برد. مقامات مسکو برای جلوگیری از این تظاهرات مرکز شهر و ۷ ایستگاه مترو را بسته‌اند. ناوالنی هفته پیش به محض ورود به خاک روسیه بازداشت شد. او چندی پیش فیلمی از یک عمارت مجلل در کرانه دریای سیاه را منتشر کرده و آن را به پوتین نسبت داده بود. ناوالنی این خانه را حاصل بزرگترین رشوه تاریخ خوانده بود.

گفتنی است وضعیت مخالفان دولت روسیه به خصوص ناوالنی باعث شده تا شورای امنیت روز چهارشنبه نشست غیررسمی برای بررسی وضعیت در روسیه برگزار کند. روسیه خود جزء اعضای دائم شورای امنیت است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار