ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کشته شدن ۵ عضو داعش در عملیات ضدتروریستی عراق

فرماندهی عملیات مشترک عراق از کشته شدن عناصر تروریستی داعش در عملیات ضد تروریستی نیرو‌های مسلح این کشور در مناطق مختلف عراق خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۲۳۸۹
| |
5834 بازدید
کشته شدن ۵ عضو داعش در عملیات ضدتروریستی عراق
به گزارش تابناک به نقل از فارس، فرماندهی عملیات مشترک عراق از کشته شدن شماری از عناصر تروریستی داعش در مرکز این کشور خبر داد.

سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق گفت که با هدف تقویت امنیت و ثبات در سراسر مناطق این کشور و ریشه‌کن کردن منابع تروریسم، نیرو‌های امنیتی عملیات پیش‌دستانه انجام دادند و طی آن چهار خمپاره انداز ۱۵۵ میلیمتری و ۳۸ بمب دست‌ساز و چند کپسول اکسیژن کشف کردند.

سخنگوی این عملیات گفت که در نتیجه این عملیات پنج تن از عناصر تروریستی در منطقه «جرف النصر» خبر داد.

در بیانیه همچنین آمده است: «نیرو‌های الحشد الشعبی توانستند در وادی الصفا واقع در جرف الصخر لانه تروریست‌ها را در این منطقه کشف و منهدم کنند».
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار