ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شکایت تازه تراکتور یک بازیکن دیگر استقلال را محروم می‌کند؟

کد خبر: ۱۰۲۱۹۳۰
| |
7784 بازدید

باشگاه تراکتور از سبحان خاقانی بازیکن تیم فوتبال استقلال به علت فسخ قرارداد غیر قانونی با سرخپوشان تبریزی به کمیته انضباطی شکایت کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، هوشنگ نصیرزاده معاون ورزشی باشگاه تراکتور ضمن تایید این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: بله ما از خاقانی به علت فسخ قرارداد غیر قانونی شکایت کردیم و قرار است پرونده این بازیکن در کمیته انضباطی رسیدگی شود.

نصیرزاده درباره اینکه باشگاه استقلال مدعی است که خاقانی پایین‌تر از ۱۰ درصد برای تراکتور بازی کرده و فسخ قراردادش با این تیم تبریزی قانونی بوده است، گفت: ما هم استدلال‌هایی داریم که فسخ قرارداد خاقانی غیرقانونی است و منجر به محرومیتش می‌شود.

این اولین بار نیست که برخی از بازیکنان تراکتور به صورت یک طرفه قراردادشان را فسخ می کنند و به تیم دیگری می پیوندند و باشگاه تراکتور مدتی پیش هم از رشید مظاهری و رضا شکاری به علت فسخ قرارداد یک طرفه شکایت کرده بود و به نتیجه دلخواه خود دست نیافت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار