کد خبر: ۱۰۰۵۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 03 October 2020
دل، قلوه و جگر گوسفند جزو گوشت‌های پرطرفدار در ایران است که طعم خاص و متفاوتی نیز ندارد. خرد کردن و پخت دل، قلوه و جگر فوت و فن‌هایی دارد که جواد جواد آشپز حرفه‌ای آن را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
چرا اینقدر خالکوبی !!!!!!!؟؟؟؟؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: