صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
۱۲ روز مانده به آغاز جام جهانی ۲۰۲۶؛

صدور ویزای مکزیک و آمریکا برای تیم ملی با نگاه پر از تردید؛ فیفا در انتظار قلعه‌نویی!

ویزای بازیکنان و اعضای تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ هنوز صادر نشده و این موضوع برای مدیران فدراسیون فوتبال هم تبدیل به پرسشی مهم شده است.
کد خبر: ۱۳۷۵۸۹۳
| |
5249 بازدید
|

صدور ویزای مکزیک و آمریکا برای تیم ملی با نگاه پر از تردید؛ فیفا در انتظار قلعه‌نویی!

فیفا و دولت‌های کشورهای میزبان جام جهانی ۲۰۲۶ منتظر لیست نهایی تیم ملی ایران هستند تا براساس لیست تعیین شده از سوی امیر قلعه‌نویی، ویزای اعضای تیم را صادر کنند.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، دو کشور ایالات متحده آمریکا و مکزیک به عنوان میزبان بازی‌ها و کمپ تمرینی تیم ملی در جام جهانی هنوز ویزای بازیکنان و اعضای تیم ملی فوتبال ایران را صادر نکرده‌اند. حواشی حضور ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا هرچه به شروع این تورنمنت نزدیک‌تر می‌شویم، بیشتر می‌شود و موضوع روادید حضور در مکزیک و آمریکا حالا تبدیل به یک پرسش مهم برای مقامات و مسئولان فدراسیون فوتبال هم شده است.

در حالی که ۱۲ روز مانده به آغاز جام جهانی ۲۰۲۶ و ۴۷ تیم حاضر در این تورنمنت برنامه‌ریزی دقیق خود را برای حضور در کمپ‌های تمرینی در نظر گرفته‌اند و طبق برنامه پیش می‌روند، تیم ملی ایران استثناست و هنوز تکلیفش را به خوبی نمی‌داند که چه زمانی به مکزیک خواهد رفت و کاروان ایران برای شرکت در جام جهانی چند نفره است. این در شرایطی است که طبق قرعه‌کشی جام جهانی ایران در گروه G باید در دو شهر لس‌آنجلس و سیاتل که در خاک ایالات متحده آمریکا هستند با بلژیک، مصر و نیوزلند بازی کند و از همین‌رو کمپ تمرینی تیم ملی هم در آمریکا انتخاب شده بود، اما مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال به یک باره خبر از تغییر محل کمپ تیم ملی از آمریکا به مکزیک خبر داد.

کمپ «کینو» در ایالت آریزونای آمریکا محلی بود که پس از قرعه‌کشی جام جهانی توسط امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی مورد بازدید قرار گرفت و به عنوان یکی از انتخاب‌های ایران به فیفا معرفی شد. با این حال ۱۹ روز مانده به آغاز جام جهانی (شنبه ۲ خردادماه) مهدی تاج در یک ویدئو با چهره پیروزمندانه اعلام کرد که کمپ تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ از آمریکا به مکزیک و مجموعه «نووفوت تی‌خوآنا» در ایالت باخا کالیفرنیای این کشور منتقل شده است. رئیس فدراسیون فوتبال همچنین در خصوص تغییر این کمپ به مشکل روادید اشاره کرد و گفت: «با این کار مشکل ویزا نخواهیم داشت و شاید با پرواز ایرانی به مکزیک بریم.» با این حال تابناک در همین زمینه با انتشار گزارشی با عنوان «تأثیر تغییر کمپ تیم ملی از آمریکا به مکزیک؛ هیچ!» این گزاره را مورد بررسی قرار داد.

در ویدئوی منتشر شده از سوی روابط عمومی فدراسیون فوتبال که مهدی تاج در خصوص تغییر کمپ تیم ملی توضیحاتی ارائه می‌داد، رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرده بود: «درخواست تغییر کمپ از آمریکا به مکزیک را داشتیم که فیفا با آن موافقت کرد.» با این حال صحبت‌های رئیس جمهور مکزیک و برخی خبرهای منتشر شده در این زمینه نشان داد که تغییر کمپ ایران از آمریکا به مکزیک نه انتخاب فدراسیون فوتبال که اجباری بوده که با فشار دولت آمریکا و از سوی فیفا رخ داده است. «تناقض بزرگ در روایت تاج و شینباوم؛ بازی روانی آمریکایی‌ها با ایران/ اقامت اجباری تیم ملی در مکزیک» گزارش دیگری بود که تابناک در آن دلایل تغییر کمپ تیم ملی را مورد بررسی قرار داد و به تناقض روایت فدراسیون فوتبال و روایت رئیس جمهور مکزیک پرداخت.

صدور ویزای مکزیک و آمریکا برای تیم ملی با نگاه پر از تردید؛ فیفا در انتظار قلعه‌نویی!

سکوت فدراسیون فوتبال درباره تناقض روایت مهدی تاج و رئیس جمهور مکزیک درباره موضوع تغییر کمپ تیم ملی، به تنهایی نشان دهنده واقعیت ماجرا بود، اما مهدی محمدنبی، نایب رئیس فدراسیون فوتبال و سرپرست تیم ملی در مصاحبه روز جمعه خود با رسانه‌ها بخش دیگری از واقعیت را افشا کرد: «بالاخره ما تابع فیفا هستیم. این کمپ را فیفا پیشنهاد داد و به هر دلیلی فیفا باید به شما (رسانه‌ها) بگوید که چه اتفاقی افتاده. اتفاق خاصی نیفتاده. ما این کمپ را پذیرفتم که در شهر تی‌خوآنا مکزیک است. تیم هم آماده است تا این هفته سفرش را انجام دهد.» اما اکنون فقط موضوع تغییر کمپ تیم ملی مطرح نیست و داستان صدور روادید هم که از پیش مطرح بود، به مشکلی بزرگ‌تر تبدیل شده است. یعنی تیم ملی به جای دریافت ویزای عادی آمریکا که همان هم با ابهام مواجه بود، حالا نیاز به ویزای مولتی (چند بار ورود) آمریکا و مکزیک دارد.

براساس آنچه مشخص است، نه دولت ایالات متحده آمریکا و نه دولت مکزیک، هنوز ویزایی برای بازیکنان و اعضای تیم ملی فوتبال صادر نکرده‌اند. در حالیکه سرپرست تیم ملی می‌گوید «تیم آماده است تا این هفته راهی تی‌خوآنا شود» اما خودش اذعان دارد که هنوز ویزایی صادر نشده: «ایمیلی به فیفا زدیم و خواستیم که نتیجه را زودتر به ما بگویند چه زمانی ویزا را صادر خواهند کرد، چون ما الان هم به ویزای مولتی مکزیک و هم به ویزای مولتی آمریکا نیاز داریم. آخرین جوابی که دادند این بود؛ پروسه اداری به احتمال خیلی زیاد در این هفته انجام خواهد شد.»

صدور ویزای مکزیک و آمریکا برای تیم ملی با نگاه پر از تردید؛ فیفا در انتظار قلعه‌نویی!

پاسخ فیفا مبنی بر اینکه «پروسه اداری به احتمال خیلی زیاد در این هفته انجام خواهد شد» چندان پاسخ دقیقی نیست و بازهم با ابهام و احتمال همراه بوده، اما شرط صدور ویزای مکزیک و آمریکا برای تیم ملی است؛ با اینکه تمامی بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم ملی که در اردو حاضر هستند برای پروسه اداری دریافت ویزا اقدام کرده‌اند، اما فیفا و دولت‌های کشورهای میزبان جام جهانی ۲۰۲۶ منتظر لیست نهایی تیم ملی ایران هستند تا براساس لیست تعیین شده از سوی امیر قلعه‌نویی، ویزای اعضای تیم را صادر کنند. لیست کادرفنی تیم ملی که ثابت است، اما لیست ۲۶ نفره بازیکنان هنوز نهایی نشده و فدراسیون فوتبال تا روز ۱۱ خردادماه فرصت دارد که لیست نهایی خود را به فیفا ارائه کند. البته منعی وجود ندارد که فدراسیون لیست ۲۶ نفره را زودتر به فیفا ارائه کند، همانطور که بسیاری از تیم‌های حاضر در جام جهانی نفرات نهایی خود را معرفی کرده‌اند، اما به نظر می‌رسد سرمربی تیم ملی هنوز تردیدهایی دارد!

با این حال، مسلماً تنها نگرانی امیر قلعه‌نویی فنی نیست و او هم هنوز با این ابهام مواجه است که آیا برای تمامی نفرات لیست ۲۶ نفره و دستیارانش ویزا صادر خواهد شد یا نه؟ پیش از این زمزمه‌هایی مطرح بوده که شاید برای برخی نفرات ویزای آمریکا صادر نشود که تابناک در گزارش‌های مختلفی به آن پرداخته و گزارشی با عنوان «قلعه‌نویی و محبوس شدن نفس در سینه» جمع‌بندی نهایی از آن چیزی بوده که تاکنون رخ داده است. حالا در کنار موضوع صدور ویزا و ابهامات مختلف در این خصوص، مسائلی همچون صدور ویزای ساعتی از سوی دولت آمریکا برای بازیکنان تیم ملی هم مطرح شده و این با چیزی که مقامات فدراسیون فونبال و تیم ملی (ویزای مولتی) انتظار دارند، متفاوت است. البته ویزای ساعتی به معنای صدور ویزای ۴۸ ساعته است که بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم ملی، یک روز پیش از هر مسابقه وارد خاک آمریکا شوند و پس از پایان بازی هم به مکزیک بازگردند. در این صورت دولت آمریکا باید حداقل سه بار ویزای ورود به خاک این کشور را برای اعضای تیم ملی فوتبال ایران صادر کند که براساس گفته فیفا، این هفته نهایی خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱۹
مهرداد مدیرصانعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
با درود،
مدیران و مسئولان بی‌کفایت فدراسیون فوتبال در طی چند سال اخیر بارها نشان داده‌اند که در هیچ‌یک از سخنان خود صداقت نداشته و ندارند، و همواره از پاسخگویی صحیح در مورد مسائل و مشکلات فوتبال کشور، شانه خالی کرده‌اند!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
مشکل اصلی در ایران همین طفره رفتن ها و سفید نمایی هاست
کوروش فرهودیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
در صورت هر گونه کارشکنی از رفتن به امریکا خود داری کرده و به دادگاه عالی ورزش شکایت و درخواست غرامت میلیاردی کنید از وخود فیفا هم شکایت کنیم که ویزا ها به موقع صادر نشده و خسارت میلیاردی به کشور و فوتبال و ملت ایران زده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
چشم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
حتما شما امر بفرما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
تا حالا اینقدر احساس یتیمی نکرده بودم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
واقعا احساس حقارت داریم. ولی درست میشه. ناامید نباش. ناامیدی بدترین چیزه. مطمئن باش که درست میشه همه چی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
با مدیریت واقعا استثنایی سردار تاج ، آخر تیم ملی باید در صحرای تگزاس چادر بزنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
:))))
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
تاج باید رییس فدراسیون فوتبال باشه و‌ اونوقت سردار با سابقه درخشان ملی و‌‌ فوتبالی با دلایل هیچ و‌ پوچ باید کنار گذاشته بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
چه اصراری به رفتن داریم؟ اگه آمریکا نبود کشور دیگه بود هم اینقدر علاقمند به رفتن بودیم؟
یک ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
ایران باید شرکت کند نفس شرکت برای ایران درآمد دارد و می تواند بدهی های کشور رو به فیفا تسویه نماید. تغییر کمپ به مکزیک یک تصمیم درست است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
جالبه که اقای تاج کلی شرط و شروط هم گذاشته بود وگرنه قهر می کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
برای بسیاری از مردم فرقی نداره شرکت یا عدم شرکت تیم ملی در جام جهانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
شما هنوز نمی دونید تیم ملی ما چه کسانی هستند؟ افرین!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
آقا زاده ها را هم باید بیندازند بیرون پول ملت ایران خوردن نداره
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۰۳:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
همچین میخورند که آب از آب تکون نمیخوره
رودیمایل
|
United States of America
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
کاش آمریکا برای قلعه نویی ویزاصادرنکند ای خدا چه میشه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟