آقای قمیشی لطفا رها شو از پیله ی خواب !

به گزارش تابناک، سیاوش قمیشی خواننده سرشناس ایرانی ساکن لس آنجلس که اینک به جرگه میلیون ها ایرانی خانواده شهید پیوسته هنوز واکنشی نسبت به جنگ صهیونیستی به کشور و شهادت برادرش نداشته است.
بر اساس اطلاعات موجود در سایت بهشت زهرا، نام سیروس قمیشی فرزند عبدالعظیم در روز 14 اسفند سال گذشته وارد سامانه این سازمان شده و مراحل تغسیل را برای تدفین طی کرده است.
از سویی گفته می شود برادر سیاوش قمیشی روز 10 اسفند یعنی یک روز بعد از آغاز جنگ صهیونیست ها علیه ایران در بیمارستان گاندی تهران به شهادت رسیده است.
سیاوش قمیشی که از جمله خوانندگان محبوب ساکن آمریکا است ترانه ای را علیه جنگ در کارنامه خود دارد اما زمانی که کشورش آماج حملات صهیونیستی آمریکایی قرار گرفت سکوتی اختیار کرد که بر خلاف ترانه قدیمی اش از سر رضایت بوده است در غیر این صورت انتظار می رفت او دست کم به شهادت برادرش واکنش نشان می داد و حمله به وطن خود را محکوم می کرد.
قمیشی البته در جنگ اخیر تاکنون ترجیح داده در قالب شخصیت اصلی یکی دیگر از ترانه های خود قرار بگیرد کسی که نقاب به صورت می زند و ترانه می سازد و غزل می فروشد و نمایش اجرا می کند و باید دید آیا در نهایت به آنچه در این ترانه فریاد می زند یعنی پاره کردن نقاب عمل می کند؟!
خیلی روشن و واضح بود مطلب چه ربطی به قضاوت وتفتیش داره؟



