صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ترافیک سنگین در مسیرهای پرتردد پایتخت

مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از شروع ترافیک در برخی معابر و بزرگراه های پایتخت خبر داد.
کد خبر: ۱۳۷۰۲۷۷
| |
2698 بازدید
ترافیک سنگین در مسیرهای پرتردد پایتخت

به گزارش تابناک به نقل از مرکز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: ترافیک صبحگاهی در مسیر غرب به شرق بزرگراه‌های شهید همت از جنت آباد تا اشرفی اصفهانی و در ادامه از شیخ فضل الله نوری تا خیابان گاندی، حکیم از شقایق تا پل شیخ فضل الله نوری، آبشناسان از بلوار شاهین شمالی تا بلوار فرحزادی، لشگری از تهرانسر تا ورودی خیابان مهرآباد، و خیابان آزادی از استاد معین تا تقاطع توحید کم کم در حال شکل گرفتن است.

ترافیک مسیر شرق به غرب بزرگراه‌های شهید بابایی از بلوار هنگام تا پل امام علی (ع)، صدر ازبزرگراه شهید صیاد شیرازی تا مدرس، شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا پل سید خندان و بزرگراه زین الدین از شمیران نو تا خیابان شریعتی نیز در حال شکل گیری است.

مسیر جنوب به شمال بزرگراه‌های نواب صفوی از چراغی تا تونل توحید، سعیدی از میدان فتح تا خیابان دامپزشکی، یادگار امام (ره) از خیابان حبیب الله تا حکیم، بسیج بالاتر ازسه راه افسریه تا قصر فیروزه و بزرگراه شیخ فضل الله نوری از پل جناح تا پل جلال آل احمد و بزرگراه امام علی (ع) از شهید رئیسی تا محلاتی و در ادامه از گلشن دوست تا خیابان طاهرخانی ترافیک در حال شکل گیری است.

پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تردد در معابر پایتخت توصیه می‌کند: سرعت و سبقت غیر مجاز در بزرگراه‌ها متاسفانه منجر به حوادث تلخ و ناگوار می‌شود رانندگان محترم لطفا با سرعت مطمئنه و حفظ فاصله طولی بین خطوط حرکت کنید.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار