اعلام دلایل اصلی توقیف خودرو و موتورسیکلت در تهران

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از آغاز جنگ تحمیلی رمضان از ۹ اسفند ماه ۱۴۰۴تا کنون، بیش از ۳۶۲۰ دستگاه خودرو و بیش از۸۲۰ دستگاه موتورسیکلت توقیفی از پارکینگها ترخیص شدهاند. این آمار نتیجه تلاشهای مستمر پلیس راهور در تسهیل فرآیند ترخیص و افزایش رضایت شهروندان بوده است.
وی افزود: با افزایش ظرفیت پاسخگویی به شهروندان، روند ترخیص وسایل نقلیه بهطور قابلتوجهی سرعت گرفته و بسیاری از مالکان و متصرفان قانونی توانستهاند در مدت زمان کوتاهتری وسیله نقلیه خود را تحویل بگیرند.
سردار موسوی پور درباره دلایل توقیف وسایل نقلیه توضیح داد:بخش قابل توجهی از توقیفها به علت نداشتن مدارک معتبر مانند بیمهنامه شخص ثالث، تخلفات رانندگی نظیر دستکاری اعداد و ارقام و مخدوشی پلاک، پارک در محلهای ممنوعه حمل با جرثقیل، انجام همزمان دو تخلف حادثهساز و عدم پرداخت جرایم بوده است.
وی همچنین از شهروندان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از توقیف وسیله نقلیه خود جلوگیری کنند و افزود: هدف پلیس از توقیف وسایل نقلیه، ارتقای ایمنی و نظم شهری است.
وی افزود: تلاش کردهایم با تسهیل فرآیند ترخیص، شهروندان را به رعایت مقررات تشویق کنیم. رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز، عدم تردد در خطوط ویژه، پرهیز از حرکت در خلاف جهت و استفاده از کلاه ایمنی برای موتورسواران از جمله مواردی است که مانع توقیف خواهد شد.
صداي ناهنجار اگزوز، تردد در پياده روها، عدم توجه به چراغ راهنمايي، حركت در جهت خلاف رانندگي بعضا با چراغ خاموش و در تاريكي شب…..





